Dierenspeciaalzaak Noach.

Welkom op de website van Dierenspeciaalzaak Noach. 

Reeds meer dan 20 jaar bieden wij onze klanten een ruim aanbod van kwaliteitsproducten voor hun huisdieren. Van voeding, speelgoed, educatie - en trainingsmateriaal over kattenbakvulling, gezondheidsproducten tot fietskarren, aquariums en konijnenhokken,... 

Ons team staat altijd voor je klaar om je bij te staan met advies en nuttige tips.

We nodigen jullie met veel plezier uit om eens langs te komen in onze winkel om er ons uniek winkelconcept te ervaren. Jij en je huisdier zijn bij ons meer of welkom!

Hopelijk tot binnenkort!

Het Noach-team

  Ontdek ons gepassioneerd team.

  Ons team (bestaande uit 5 vaste werknemers) staat jou steeds met veel plezier bij met advies voor het welzijn van je huisdier. Opleiding en ervaring maken van hen een absolute troef en meerwaarde in ons verhaal.

  Leer hen kennen tijdens jouw winkelbezoek!

   

  Gebruik je klantenkaart in de winkel!

  Wist je dat bij dierenzaak Noach elke in de winkel gespendeerde euro, jou spaarpunten oplevert. Deze kan je inruilen voor directe korting, doneren aan 1 van onze goede doelen, cinematickets of andere leuke en interessante geschenkjes. In onze spaarfiche vind je een overzicht van de diverse zaken waarvoor je kan sparen 

   

    Bekijk hier onze spaarfiche!

    • Gaan shoppen bij Noach is zoals gaan shoppen in een speelgoedwinkel voor je kinderen. Je vindt er van alles en de beestjes zijn altijd laaiend enthousiast met wat me meebrengen. Maar verder krijgen we er ook altijd alle deskundige info over wat onze hondjes en poes nodig hebben. We zijn zo blij om Noach in Wevelgem te hebben!

     Veronique en Jimmy
     trotse papa en mama van Woody, Maurice en Leopold IV