Noach: 1.200m² winkelplezier voor jouw huisdier!

Kom langs, ervaar ons uniek winkelconcept en ontdek ons uitgebreid aanbod! Alleen of met je gezin en zelfs met je huisdier. Ze zijn immers meer of welkom in onze winkel. Hij/zij kan er genieten van proevertjes, je kan er producten uittesten en in ons fotohoekje kan je zelfs een leuke foto nemen voor op facebook. 

En dat terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie aangeboden door het huis.

Wedden dat winkelen voor (en met je huisdier) nog nooit zo leuk was!

Tot binnenkort,

Het Noach-team

Kom naar onze hondenafdeling!

Je vindt er alles wat je trouwe viervoeter nodig heeft. Voeding van diverse kwaliteitsmerken, voor grote en/of kleine honden, voeding met specifieke eigenschappen voor honden met allergieën, diepvriesvoeding,.... Wie braaf is krijgt lekkers klinkt het in een gekend kinderliedje en dit gaat zeker op voor jouw vriend. Verwen hem/haar met een heerlijk snoepje uit onze snackafdeling. Lichaamsbeweging is goed voor een mens maar zeker ook voor je dier. Lijnen, speeltjes, zwembad,... Je vindt bij Noach een heel arsenaal aan producten waarmee je hond zich in- of outdoor volledig kan uitleven. Na de inspanning volgt dan de ontspanning. Een mand, kussen of bench op maat van je hond zorgt ervoor dat hij optimaal kan genieten van zijn middagdutje of nachtrust om binnen de kortste keren weer voor je klaar te staan in optima forma... Kom dus zeker een kijkje nemen in onze winkel. Wedden dat je verbaasd zult zijn van wat je er allemaal vindt!

   Ontdek onze poezenafdeling

   Veel van onze klanten zijn echte kattenliefhebbers. Katten zijn onafhankelijke maar toch zeer aanhankelijke metgezellen die zowel vermakelijk als rustgevend zijn. Toch zijn er een paar zaken waar je best rekening mee houdt als je voor de kat als huisdier kiest.

   Voor katten is de leefomgeving van extreem belang voor zijn/haar welzijn. Katten hebben ruimte nodig om te bewegen en te spelen en het is belangrijk om een veilige en stimulerende omgeving te creëren met krabpalen, speelgoed en zitplaatsen in de buurt van ramen, zodat ze naar buiten kunnen kijken. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Ons aanbod is eindeloos...

   Voor een kat is de juiste voeding essentieel voor hun welzijn. Bij Noach vind je alle soorten kattenvoer dat de benodigde voedingsstoffen bevat specifiek voor jouw kat. Kom ons volledig assortimentf ontdekken in onze winkel.

   Heb je vragen in verband met wat je nu het beste doet voor jouw kat, dan staat ons personeel klaar om jou hierbij te helpen!

    

   Alles voor jouw knaagdier.

   Een hamster, dwergkonijn of cavia. Wie vindt ze niet schattig? Je vindt bij Noach een bijzonder ruim aanbod voor de knaagdieren. Hokjes en kooien, algemene voeding en snacks om hen te verwennen, speelgoed waarmee ze zich naar hartenlust kunnen uitleven,... teveel om op te noemen. Wedden dat je bij ons vindt wat je zoekt.

   Heb je specifieke vragen over hoe je het best aanpakt, hoe groot hun hok moet zijn, welke voeding je best geeft, dan staat ons team klaar om alle vragen bij het houden van deze dieren te beantwoorden. 

   Kom langs in onze winkel en ontdek er onze knaagdierafdeling.  

     Een vogel als huisdier? Goed idee …

     Vogels brengen kleur, levendigheid en vrolijkheid in een huis.
     Er zijn echter enkele belangrijke overwegingen waar rekening mee moet worden gehouden bij het besluit om een vogel als huisdier te nemen.
     Ten eerste is het essentieel om te zorgen voor een geschikte huisvesting voor de vogel. Afhankelijk van de soort en grootte van de vogel kan een ruime kooi of volière nodig zijn om te zorgen voor voldoende bewegingsruimte. De kooi moet goed geventileerd zijn en voorzien zijn van zitstokken, speeltjes en voeder- en drinkbakken. 
     Daarnaast moet er aandacht worden besteed aan de voeding van de vogel. Verschillende vogelsoorten hebben verschillende voedingsbehoeften, dus het is belangrijk om de juiste voeding te verstrekken. Dit kan bestaan uit een mix van zaden, pellets, fruit en groenten. 
     Je vindt bij Noach al het noodzakelijke voor hun ideale leefomstandigheden.
     Ontdek onze vogelafdeling tijdens een bezoek aan onze winkel. Wij staan met veel plezier voor je klaar moest je nog bepaalde vragen hebben ivm het houden van vogels als huisdieren!

     Als een vis in het water

     Het houden van vissen als huisdier is een boeiende en ontspannende hobby, maar vraagt toch enige toewijding.

     Om vissen de ideale leefomstandigheden te bezorgen zijn er toch een paar zaken essentieel. Maar geen zorgen, bij ons vind je al het nodige om het perfecte aquarium te hebben. Van aquariums en vissen om ze te bevolken over verschillende soorten voeding en testers voor de waterkwaliteit tot de planten en decoratie die de finishing touch aan je aquarium geven,  Alles zit in ons aanbod.  

     Kom het ontdekken in onze winkel!

      

      

       Voor reptielen en geleedpotigen

       Slangen, gekko's, tropische spinnen... We geven het toe, ze bezorgen veel mensen rillingen. Maar toch worden ze steeds vaker als huisdier gehouden. Het kronkelen, hun speciale manier van eten,... Ze lijken zo uit een natuurdocumentaire te komen. De liefhebbers van deze huisdieren komen bij ons ook volledig aan hun trekken. Je vindt er een uitgebreid scala van terraria, lampen, boomstronken in ons aanbod. Ook het culinair aanbod is aanzienlijk. We hebben diepvriesvoeding maar ook levende insecten voor jullie favoriete huisdier. Wist je bovendien dat onze levende krekels (de geliefkoosde maaltijd van de meeste hagedissen) in de streek een echte referentie zijn voor de eigenaars van deze unieke dieren. 

       Kom zeker eens een kijkje nemen op onze reptielenafdeling in onze winkel. Ons vakkundig team staat je overigens met veel plezier bij met nuttige tips and tricks over het houden van deze dieren.

       Onze koopjeshoek

       Wist je dat wij bij Noach ook een koopjeshoek hebben. Daar vind je laatste stuks, producten die uit collectie gaan of licht beschadigd zijn aan sterk verminderde prijzen. Zeker een bezoekje waard tijdens jouw winkelbezoek.

         Weegschaal

         Het gewicht van je hond is zeer belangrijk voor zijn gezondheid. Wil je weten hoeveel je hond weegt en of hij binnen de waarden zit van zijn ras? Geen probleem, je vindt in de winkel een professionele weegschaal die je dat perfect vertelt. Naast de weegschaal vind je een uitgebreide lijst met diverse rassen en de ideale gewichten van een teefje en een reu van dat ras. 

         Op die manier heb je een goed idee van welke voeding je best geeft. Moet je hond iets vermageren (of eventueel verdikken), wil je wat extra power zodat hij meer zin heeft in beweging Ben je niet 100% zeker van welke soort voeding je nu het best geeft aan je hond, vraag het gerust aan iemand van ons team!

         Fotoshoot

         Om jou de kans te geven een leuke foto van je viervoeter te maken vind je in onze winkel een 'fotostudio' terug... Ideaal voor op Facebook of voor je profielfoto. Een foto met jullie favoriete fotomodel, beter kan niet toch!

           Parking achteraan

           Wist je dat we bij Noach ook een grote parking en in- en uitgang aan de achterkant van de winkel ter jouw beschikking stellen.

           Je vindt deze in de handboogstraat 18!